Посилили контроль за роботою тернопільських закладів громадського харчування

У Тернополі, у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на COVID-19, посилили контроль за дотриманням в закладах харчування протиепідемічних заходів. Таке рішення прийняли на засіданні тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом.

Так, згідно з новими обмеженнями, приймати відвідувачів можна на відкритих майданчиках. У приміщеннях можуть перебувати виключно гості, якщо заклад дотримується ряду вимог, а саме: за одним столом може знаходитися не більше чотирьох людей; обов’язковий температурний скриніг відвідувачів; дезінфекція столу після кожного гостя; розрахунок може здійснювати лише адміністратор або окремий працівник, який не обслуговує гостей; заборонено проводити фуршети і видавати непропорційні блюда тощо.

Зазначимо, що станом на 15 червня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 1467 випадків корона вірусу, 26 — летальних. Одужало 1022 людей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *